Thuis

Hoe kan ik jou helpen in huis?

Wil je geld en tijd besparen met een duurzamer leven? Heb je behoefte om met minder afval en spullen te leven? Sta je open voor duurzame oplossingen?


Met mijn persoonlijke begeleiding geef ik praktische tips om duurzamer te leven. Jij kan aangeven welke wensen je hebt en naar welke onderwerpen jouw interesse uitgaan. Afhankelijk van je wensen zijn online en offline afspraken mogelijk.


Ik help orde te scheppen en samen duurzame stappen te maken.

Op verzoek organiseer ik ook workshops en lezingen voor groepen. Voorbeelden van workshops en lezingen:


  • Lezing - Besparen op de elektriciteit- en waterrekening

  • Lezing - Een klimaat bewust en betaalbaar huishouden
  • Workshop - DIY maak je eigen schoonmaakmiddelen

Duurzamer leven? Challenge accepted!

Een CM-redacteur gaat aan de slag met

mijn duurzame begeleiding.

Hoe dit bevalt, lees je in de media.

Wat klanten over mij zeggen:

“Een sessie is echt ideaal als je een keer duidelijke tips wil om thuis aan de slag te gaan. Chantal maakt een duurzamer leven laagdrempelig met de tips die ze geeft. Een sessie betaalt zich dubbel en dik terug, want met de tips ga je ook geld besparen.


Lisanne

“Door middel van een virtuele tour heeft Chantal me veel nuttige tips gegeven waarmee ik mijn leven duurzamer kan maken. Dit waren kleine dingen waar niet perse een grote investering voor nodig is kwam ik achter. Chantal weet ontzettend veel over dit onderwerp. Echt een aanrader om samen met Chantal je huis door te gaan! Als we allemaal een klein beetje duurzamer leven, bereiken we samen een  hele hoop”


Sara

Chantal geeft op een inspirerende manier nuttige en praktische tips voor zaken in en om het huis. De tips zijn haalbaar en nodigen je uit tot nadenken en uitproberen. Ook geeft Chantal je de ruimte om je aan je eigen stijl vast te houden. Ze geeft haar advies op een prettige manier


Nieke